Известие

Collapse
No announcement yet.

Смазване на тампоните на стабилизиращата щанга?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Alex_26, поста ти не изглежда като въпрос, а като твърдение, че смазката не става за гумени тампони, а само за полиуретан. Няма какво да се правиш на обиден.
    По форумите има много мнения "на теория", които нямат общо с реалността.
    '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
    EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Моето беше един вид въпрос защото пише полусинтетика. А получих отговор от коплексар. . А и ме пише устойчива на влага и мръсотия
      Течна смазка за крепежни елементи от високо легирани стомани
      Иначе е интересна, но това може би е по-добро
      Не се карайте на Alex човека ви е посочил правилната смазка HHS 5000 !
      Иначе е хубаво да се запасите и от двете HHS 2000 и HHS 5000
      На мен първата ми я препоръча именно лорда.
      Но за тампоните с HHS 5000 е по добре. Другата HHS 2000 примерно аз, я ползвам за пантите на вратите релсите долу под седалките дето се движи тя и други места
      P.S
      Забравих да спомена,че нито едно от двете няма да ви повреди тампоните (разяде)
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 12:05.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Моето беше един вид въпрос защото пише полусинтетика. А получих отговор от коплексар. . А и ме пише устойчива на влага и мръсотия
        Течна смазка за крепежни елементи от високо легирани стомани
        Иначе е интересна, но това може би е по-добро
        Това, че си прочел етикета с преводача от телефона не означава много. Точно това, че е устойчива на влага и мръсотия я прави идеална за тампоните на носача.
        И ако не си наясно високите хора имат всичко, другите ни имат доверие и ни харесват, високите нямат комплекси, за разлика от дребосъците. Може да се образоваш по въпроса, да не говориш повече врели-некипели При моите два метра за какви комплекси може да се говори не проумявам. Какво е това комплекси? Ето това е въпрос, а не твоята форма на един вид въпрос може би както се опита да се извъртиш.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Това, че си прочел етикета с преводача от телефона не означава много. Точно това, че е устойчива на влага и мръсотия я прави идеална за тампоните на носача.
          И ако не си наясно високите хора имат всичко, другите ни имат доверие и ни харесват, високите нямат комплекси, за разлика от дребосъците. Може да се образоваш по въпроса, да не говориш повече врели-некипели При моите два метра за какви комплекси може да се говори не проумявам. Какво е това комплекси? Ето това е въпрос, а не твоята форма на един вид въпрос може би както се опита да се извъртиш.
          Дребосъците са много по-нахакани и пробивни от дългучите. И акъл на високо не вирее - народна поговорка. Аз съм 1.83 и не деля хората на дребосъци и т.н., а на хора и комплексари

Колкото до темата - който го интересува да търси и чете с чичко Гугъл. А си има и магазин на Вюрт

Comment

Комплекси са Люлин, Младост, Овча Каунти...
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Спрейчетата са бошлаф - отдавна е изпробвано, няма как да проникнат и смажат обилно между вътрешността на тампона и втулката.
              Носачите се свалят, свалят се тампоните им, смазват се със силиконова грес, после всичко обратно и накрая минавате и един реглаж на предница. Гледате да не целите дупките и ще карате ''дълго" без да ви скърца и тропа като за 156-ца.
              Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Не съм сигурен че се налага реглаж след всяко сваляне на горните носачи...
                156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                  Не съм сигурен че се налага реглаж след всяко сваляне на горните носачи...
                  Не се налага

Comment

Мен ми е интересно от къде се прави реглажа само от кормилните накрайници или.....?
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Мен ми е интересно от къде се прави реглажа само от кормилните накрайници или.....?
                      Да, като идеш на стенд само от там, затвореност на предни и задължително задни колела, друго не се прави.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Темата беше,за стаб.щанга и там за сега спрея е достатъчен.
                        От както не скърца карам без радио и се радвам на тишината на всяка неравност.

Comment

Малко ъпдейт на темата - тампоните пак се разкърцаха, явно смазката пак е избяала. Но говорих с моя майтор и той каза, че слад като е сменил тампоните пак е точковал черупките както е оригинално, та за това е трудно да се вкара смазка.
                          Като имам под ръка канал пак ще ги пръснам, но вече се замислям дали направо да не ги сменям с гумени.

Comment

Working...
                          X